Κατάλληλο για τον καθένα που θέλει να γνωρίσει ουσιαστικά τον εαυτό του, να εξελιχθεί ως προσωπικότητα και να βιώνει την απόλυτη ευτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής του.

Συμβουλευτική Προσωπικής Ανάπτυξης

Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 5 ετών και άνω, εφήβους και ενήλικες που χρειάζονται βοήθεια προκειμένου να μάθουν να χειρίζονται με επιτυχία διάφορα θέματα της σωματικής και ψυχικής τους υγείας.

Κλινική Υπνοθεραπεία

Κατάλληλο για μαθητές Γ’ Γυμνασίου μέχρι Γ’ Λυκείου, για πανεπιστήμια Ελλάδας και Κύπρου.

Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού & Σταδιοδρομίας

Κατάλληλο για άτομα 15 ετών και άνω,  που στοχεύουν στη βελτίωση της θετικής νοοτροπίας και στάσης ζωής. 

Σεμινάρια, Εργαστήρια, Ομιλίες,  Διαλέξεις

Κατάλληλο για όλους, μιας και αποτελεί ενεργειακή μέθοδο με ευεργετικά αποτελέσματα στην υγεία και ευεξία του ατόμου.

Reiki

Mια αρχαία εναλλακτική συμπληρωματική και αποτελεσματική τεχνική για την πνευματική ανάπτυξη του ανθρώπου, τον καθαρισμό της αύρας και την αποδέσμευση του ατόμου από καταπιεσμένες εμπειρίες.

Κρυσταλλοθεραπεία

Αποτελεί μια πανάρχαια, δια-χρονική και πανανθρώπινη τέχνη του πνεύματος, καθώς και μια φυσική κατάσταση συνειδητότητας και ύπαρξης.

Διαλογισμοί

Ένα μοναδικό, εντυπωσιακό και πολύ υποσχόμενο μοντέλο στη σφαίρα της ανθρώπινης συμπεριφοράς, της αξιοποίησης των λειτουργιών και των δυνατοτήτων του εγκεφάλου στην επικοινωνία και παρακίνηση του εαυτού μας και των άλλων, ώστε να αλλάξουμε τη συμπεριφορά μας για την επίτευξη της αριστείας σε κάθε προσπάθεια.

Νεύρογλωσσικός Προγραμματισμός

Βεβαιώσου ότι είσαι μέλος της μεγάλης «θετικής» μας παρέας. Είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Με την Εγγραφή Σου Στο Site Λαμβάνεις ΑΜΕΣΑ & ΔΩΡΕΑΝ: ​ Tο Ε-book: "Αγαπώ Κι Ευγνωμονώ" που θα ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!