Κρυσταλλοθεραπεία

Η Κρυσταλλοθεραπεία είναι μια αρχαία εναλλακτική συμπληρωματική και αποτελεσματική τεχνική για την πνευματική ανάπτυξη του ανθρώπου, τον καθαρισμό της αύρας και την αποδέσμευση του ατόμου από καταπιεσμένες εμπειρίες. Παράλληλα συμβάλλει στην ενδυνάμωση της σκέψης και της αυτοπεποίθησης, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η ψυχική του διάθεση μεταδίδοντας γαλήνη και ηρεμία.

Στην Κρυσταλλοθεραπεία, οι κρύσταλλοι και τα ορυκτά αντιμετωπίζονται περισσότερο ως πηγές φωτός, ενέργειας και δονήσεων. Ανά τους αιώνες βοήθησαν και βοηθούν τον άνθρωπο να προστατευθεί, να εναρμονιστεί, να εξελιχθεί αφουγκραζόμενος την κοσμική σύνθεση.

Οι κρύσταλλοι έχουν διαφορετικές θεραπευτικές ιδιότητες και εκπέμπουν ενέργεια, ενώ κάποιοι άλλοι απορροφούν τον πόνο. Όταν χρησιμοποιούνται θεραπευτικά έχουν την δυνατότητα να αφυπνίζουν το ανθρώπινο σύστημα στην  υγιή κραδασμική του συχνότητα. Αυτό επιτυγχάνεται με την ιδιαίτερη δόνηση  κάθε ορυκτού που επιδρά με μοναδικό και καθορισμένο τρόπο στον κάθε άνθρωπο, ανάλογα με το πού, πότε, πώς και για πόσο θα εφαρμοστεί.

Οι επιστήμονες έχουν ξεκαθαρίσει ότι οι θεραπευτικές ιδιότητες των ορυκτών οφείλονται σε φυσικές και όχι σε υπερφυσικές ιδιότητες, όπως πίστευαν παλαιότερα. Οι πολύτιμοι και ημιπολύτιμοι λίθοι ανάλογα με το είδος, τις φυσικές ιδιότητες, το σχήμα, τη λάμψη, το χρώμα, τη δομή και τη χημική τους σύνθεση μεταφέρουν την ευεργετική τους ενέργεια.

Η επίδραση των ορυκτών στον οργανισμό έγκειται στην ηλεκτρομαγνητική δύναμη που διαθέτουν και εξαιτίας αυτής η κρυσταλλοθεραπεία μπορεί να διεισδύσει σε κάποιες περιοχές του σώματος μέσω λεμφικών υγρών.

Η Κρυσταλλοθεραπεία εφαρμόζεται με την τοποθέτηση πολύτιμων και ημιπολύτιμων λίθων στο σώμα και γύρω από αυτό με συγκεκριμένη τεχνική και πρόθεση. Ο θεραπευτής βάζει στο σώμα του θεραπευόμενου τους κρυστάλλους έναν- έναν ή ακόμη και σε σχηματισμούς, καθώς και πάνω από τα όργανα που έχουν μπλοκαρισμένη ενέργεια. Σκοπός είναι να μεταφερθεί στο ανθρώπινο σώμα η ενέργεια του κάθε κρυστάλλου. Η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια που εκπέμπουν οι  λίθοι όταν τοποθετούνται στο κατάλληλο σημείο του σώματος και με τον κατάλληλο συνδυασμό μεταξύ τους περνά μέσα από τα μέταλλα και ιχνοστοιχεία που υπάρχουν στα υγρά του σώματος ενεργοποιώντας τις φυσικές λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού. Κάθε λίθος είναι συντονισμένος με μια ιδιαίτερη ακτίνα και υπηρετεί συγκεκριμένη λειτουργία και σκοπό.

Οι κρύσταλλοι ξεμπλοκάρουν την ροή της στάσιμης ενέργειας, η οποία σε φυσικό επίπεδο έχει επιφέρει στον άνθρωπο τα όποια σωματικά ή συναισθηματικά συμπτώματα της ασθένειάς του, βοηθώντας τον σε μια βαθύτερη κατανόηση των συμπαντικών, ενεργειακών νόμων και σχέσεων, ώστε να μπορεί να επιλέγει σωστότερα και να έχει καλύτερο έλεγχο της Ζωής και της Υγείας του.

Η Κρυσταλλοθεραπεία μπορεί να έχει καλύτερα αποτελέσματα όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλες εναλλακτικές θεραπείες, όπως η Πιεσοθεραπεία, η Ρεφλεξολογία, η Υπνοθεραπεία, η Μουσικοθεραπεία, το Ηχομασάζ, η Αρωματοθεραπεία και το Ρέικι.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η Κρυσταλλοθεραπεία αποτελεί συμπληρωματική θεραπευτική μέθοδο και δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να αντικαταστήσει την ιατρική ή φαρμακευτική αγωγή σε περίπτωση σοβαρής ασθένειας.

Βεβαιώσου ότι είσαι μέλος της μεγάλης «θετικής» μας παρέας. Είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Με την Εγγραφή Σου Στο Site Λαμβάνεις ΑΜΕΣΑ & ΔΩΡΕΑΝ: ​ Tο Ε-book: "Αγαπώ Κι Ευγνωμονώ" που θα ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!