Το θαύμα είσαι ΕΣΥ! Τόσο σημαντικός είσαι!

Καλημερίζω τον όμορφο κόσμο της θετικής παρέας μας! Τον πιο όμορφο και τον πιο σημαντικό σ’ αυτόν τον πλανήτη. ΕΣΕΝΑ!

Θέλω να μοιραστώ μαζί σου κάτι πολύ σπουδαίο. Κάτι που, όταν το πρωτοάκουσα, μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Πριν μερικά χρόνια παρακολούθησα ένα σεμινάριο στο οποίο ένας από τους ομιλητές αναφέρθηκε σε μια φράση του Ογκ Μαντίνο παρμένη από το βιβλίο του «Το μεγαλύτερο θαύμα στον κόσμο». Η φράση αυτή έλεγε πως «το μεγαλύτερο θαύμα στον κόσμο είσαι εσύ». Ο ομιλητής συνέχισε τονίζοντάς μας πως ο καθένας από εμάς είναι σημαντικός και ταυτόχρονα μοναδικός από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του. Μόλις είπε τα λόγια αυτά, όλοι όσοι ήμασταν στην αίθουσα γελάσαμε, προφανώς γιατί δεν περιμέναμε να ακούσουμε περί σύλληψης, γονιμοποίησης και τα τοιαύτα.

Ο ομιλητής συνέχισε εξηγώντας μας πως ο καθένας από εμάς είναι μοναδικός στον κόσμο και δεν υπάρχει άλλος όμοιος του. Αναφέρθηκε ακόμη και στα μονοζυγοτικά δίδυμα, που αν και εξωτερικά μοιάζουν να είναι πανομοιότυπα, εντούτοις έχουν διαφορές και εξωτερικά, αλλά και εσωτερικά. Τα γέλια άρχισαν να κοπάζουν δίνοντας στον ομιλητή τον λόγο αποκαλύπτοντας μας μία αλήθεια, τόσο σημαντική και ουσιαστική, που, όμως, λόγω της απλότητάς της περνάει απαρατήρητη. Και αυτή δεν είναι άλλη από την ιερή στιγμή της σύλληψής μας, όπου χιλιάδες σπερματοζωάρια κάνουν αγώνα δρόμου για το ποιο θα φτάσει πρώτο στο ωάριο, ποιο θα καταφέρει να διεισδύσει σε αυτό και να γίνει ένα μαζί του, ποιο θα καταφέρει να γονιμοποιηθεί και να δημιουργήσει μια νέα ζωή, εσένα, εμένα, τον καθένα από εμάς.

Μάθε, λοιπόν, πως είσαι τόσο σημαντικός από την πρώτη κιόλας στιγμή που βγήκες νικητής στον μαραθώνιο που σε οδήγησε στη ζωή. Κατάφερες να προσπεράσεις χιλιάδες άλλα σπερματοζωάρια που ήθελαν να είναι στη θέση σου. Κατάφερες να διανύσεις τους μήνες της κυοφορίας και να δεις το φως της μέρας. Κατόρθωσες μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα, εμπειρίες και παθήματα, να είσαι σήμερα ζωντανός. Τόσο σημαντικός είσαι, κατάλαβέ το. Πανηγύρισέ το, γιατί το αξίζεις.

Αξίζεις να έχεις τη ζωή που πάντα επιθυμούσες. Έχεις όλες τις ικανότητες και τις δεξιότητες ώστε να το πετύχεις. Το ξέρεις άλλωστε. Για αυτό μην σε παίρνει από κάτω αν κάπου – κάπου στην πορεία χάσεις για λίγο το βήμα σου. Ακόμη κι αυτό, με ένα μικρό πήδημα, μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις και πάλι τον ρυθμό σου. Τόσο απλό είναι. Φτάνει να έχεις πίστη στον εαυτό σου και θέληση για δράση, για επικράτηση. Επιμονή και υπομονή να κάνεις όλα όσα απαιτούνται από τη δικιά σου μεριά προκειμένου να πετύχεις τον τελικό σου στόχο. Μπορείς! Και τώρα το ξέρεις… γιατί συνειδητοποιείς πως είσαι μαχητής από την πρώτη κιόλας στιγμή της σύλληψης σου.

Μπορείς! Το έχεις μέσα σου!

Να έχεις ένα πανέμορφο υπόλοιπο!

Αγαπώ κι Ευγνωμονώ

Άντρη

Βεβαιώσου ότι είσαι μέλος της μεγάλης «θετικής» μας παρέας. Είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Με την Εγγραφή Σου Στο Site Λαμβάνεις ΑΜΕΣΑ & ΔΩΡΕΑΝ: ​ Tο Ε-book: "Αγαπώ Κι Ευγνωμονώ" που θα ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Comments

 1. gralion torile

  I wanted to thank you for this great read!! I definitely enjoying every little bit of it I have you bookmarked to check out new stuff you post…

  1. andry

   Thank you so much for sharing! There will be more to come and I’m so glad you’ve bookmarked it so you’ll be the first to know.
   Love and Grateful
   Andry

Add A Comment