Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός

                                                                                                Ο Νεύρογλωσσικός Προγραμματισμός είναι ένα μοναδικό, εντυπωσιακό και πολύ υποσχόμενο μοντέλο στη σφαίρα της ανθρώπινης συμπεριφοράς, της αξιοποίησης των λειτουργιών και των δυνατοτήτων του εγκεφάλου στην επικοινωνία και παρακίνηση του εαυτού μας και των άλλων, ώστε να αλλάξουμε τη συμπεριφορά μας για την επίτευξη της αριστείας σε κάθε προσπάθεια.

Ο Νεύρογλωσσικός Προγραμματισμός επιτρέπει τη μοντελοποίηση ή την αντιγραφή της ανθρώπινης τελειότητας σε οποιαδήποτε μορφή. Δηλαδή, με τον Νεύρο- Γλωσσικό Προγραμματισμό μπορούμε να προσδιορίσουμε τι κάνει κάποιον εξαιρετικά εξειδικευμένο και στη συνέχεια να πάρουμε εκείνη την ικανότητα για να διδάξουμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Ο Νεύρο- Γλωσσικός Προγραμματισμός μας βοηθά να γίνουμε έμπειροι σε ό,τι είναι σημαντικό για μας. Είναι πολύτιμος όπου ανθρώπινες δεξιότητες επικοινωνίας μπορούν να ενισχύσουν τα αποτελέσματα – σε διαβούλευση επιχειρήσεων, τη διαχείριση, τη διαπραγμάτευση, την εκπαίδευση, την συμβουλευτική, τη θεραπεία, στις σχέσεις, στη νοσηλευτική, στη δημόσια ομιλία, στην αθλητική απόδοση και σε πολλούς άλλους τομείς.

Παρόλο που ο Νεύρο- Γλωσσικός Προγραμματισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια μέθοδος θεραπείας, οι εφαρμογές του είναι πολύ ευρύτερες, αφού είναι βασικά μια διαδικασία της διδασκαλίας στους ανθρώπους πώς να χρησιμοποιούν το μυαλό τους. Ουσιαστικά είναι η επιστήμη του πώς να χρησιμοποιούμε τον εγκέφαλο, τη γλώσσα (ως τρόπο έκφρασης) και τη φυσιολογία του σώματος μας, ώστε να οδηγηθούμε στις δεξιότητες που προωθούν τη θετική αλλαγή που δημιουργεί νέες δυνατότητες και ευκαιρίες.

Ο Νεύρογλωσσικός Προγραμματισμός έχει αναπτύξει ένα σύνολο τεχνικών και αρχών που διδάσκουν:

  • Το χτίσιμο δυναμικής Αυτοπεποίθησης 
  • Εύκολη και αποτελεσματική Επικοινωνία με όλους   
  • Διάλυση περιοριστικών πεποιθήσεων του παρελθόντος
  • Δημιουργία καινούργιων ισχυρών πεποιθήσεων που βοηθούν στην επιτυχία σε κάθε τομέα της ζωής
  • Αντιμετώπιση των εσωτερικών συγκρούσεων και την πλήρη ευθυγράμμιση με ό,τι κάνουμε     
  • Οικοδόμηση ποιοτικών σχέσεων με οποιονδήποτε
  • Στοχοθέτηση και επιτυχή επίτευξη των στόχων
  • Διεύρυνση επιλογών
  • Πραγματοποίηση επιθυμιών

Βεβαιώσου ότι είσαι μέλος της μεγάλης «θετικής» μας παρέας. Είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Με την Εγγραφή Σου Στο Site Λαμβάνεις ΑΜΕΣΑ & ΔΩΡΕΑΝ: ​ Tο Ε-book: "Αγαπώ Κι Ευγνωμονώ" που θα ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!