Όταν Το Όνειρο Γίνεται Όραμα…

Όταν Το Όνειρο Γίνεται Όραμα

«Ονειρεύομαι ή μήπως όχι;» Και ποιος δεν «τσάκωσε» τον εαυτό του, σε κάποια στιγμή της ζωής του, να διερωτάται αν ονειρεύεται… όταν όλα πήγαιναν ακόμη καλύτερα από όσο πίστευε πως θα πάνε… Αναμφίβολα αυτό έχει συμβεί και σε εσένα τον ίδιο.

Μπορείς να φέρεις στη θύμηση σου τρεις από αυτές τις φορές; Και βέβαια μπορείς! Κράτησε τις τρεις πρώτες που σου έρχονται στο μυαλό. Τι κοινό έχουν; Μήπως και τις τρεις φορές ήθελες κάτι πάρα πολύ; Και ήθελες να το πετύχεις με ολόκληρο το είναι σου; Το πιο πιθανόν είναι πως έκανες και όλες τις ενέργειες που απαιτούνταν για να το πετύχεις αυτό, σωστά; Και τα πήγες πολύ καλύτερα απ’ όσο φανταζόσουν; Νίκησες ακόμη τον φόβο και τις αμφιβολίες που είχες αρχικά, έτσι δεν είναι; Και ήταν υπέροχα γιατί απλά εισέπραξες ό,τι σου άξιζε. Ίσως και κάτι περισσότερο…

Ξέρεις κάτι; Μπορείς να πετύχεις τα πάντα. Όπως εκείνες τις φορές που μόλις έφερες θυμήθηκες. Ό,τι και να βάλεις στο μυαλό σου, αυτό μπορείς να το κάνεις πραγματικότητα. Φτάνει να ξέρεις τι ακριβώς θέλεις. Να έχεις ένα όνειρο, που καθώς προχωράς προς την εκπλήρωση του και κάνεις όλα όσα χρειάζεται για να το πραγματοποιήσεις μαθαίνεις καινούρια πράγματα, αποκτάς νέες γνώσεις και ζεις διαφορετικές εμπειρίες.

Από τη στιγμή που μπαίνεις στη δράση το όνειρο σου αλλάζει μορφή. Πλέον φεύγει από το πεδίο της φαντασίας και παίρνει υλική υπόσταση. Παίρνει σάρκα και οστά και ορθώνεται μπροστά σου. Όσο περισσότερη ενέργεια, γνώσεις, αγάπη έβαλες κατά την πραγμάτωση του, τόσο καλύτερη είναι και η τελική του έκβαση.

Αφιέρωσε λίγα λεπτά και σκέψου πώς το όνειρο σου μπορεί να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους; Ποιοι επηρεάζονται άμεσα από τις αλλαγές που θα έχει η δικιά σου ζωή; Δες με τα μάτια της ψυχής σου όλα τα καλά που θα ‘ρθουν από την επικείμενη αλλαγή. Είσαι ευχαριστημένος με αυτά που πρόκειται να συμβούν; Εάν η απάντηση είναι ναι, τότε βρίσκεσαι σε καλό δρόμο. Συνέχισε. Αν όμως παρατηρείς κάτι που δεν σ’ αρέσει  στάσου για μια στιγμή και αφουγκράσου τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου. Ψάξε μέσα σου και βρες την αιτία. Την ίδια στιγμή θα βρεις και τον τρόπο για να την λύσεις, να την ξεπεράσεις και να συνεχίσεις προς την εκπλήρωση του ονείρου σου.

Κι άμα σε αυτό προσθέσεις και όλα τα καλά που μπορείς να προσφέρεις στην ανθρωπότητα με την πραγματοποίησή του, τότε το όνειρο δίνει τη θέση του στο όραμα. Ένα όραμα που διά μέσου σου γίνεται ο πυρήνας έλξης όμοιων καταστάσεων με αυτήν που βιώνεις κι εσύ και συνεισφέρει στην αλλαγή του κόσμου. Το όραμα αυτό όταν είναι εμποτισμένο με αγάπη και πληθώρα θετικών συναισθημάτων και γνώσεων να ξέρεις πως αγάπη, θετικά συναισθήματα και πολλές γνώσεις θα φέρει. Για το λόγο αυτό φέρσου γενναιόδωρα και κάνε την κάθε σου κίνηση με αγάπη, με θέληση, με ενθουσιασμό, με πάθος. Ζήσε το όνειρο σου…

Γιατί όταν το όνειρο γίνεται όραμα συμπαρασύρει μαζί του και όλους όσους σε περιτριγυρίζουν κάνοντας το θαύμα να συμβεί!

Βεβαιώσου ότι είσαι μέλος της μεγάλης «θετικής» μας παρέας. Είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Με την Εγγραφή Σου Στο Site Λαμβάνεις ΑΜΕΣΑ & ΔΩΡΕΑΝ: ​ Tο Ε-book: "Αγαπώ Κι Ευγνωμονώ" που θα ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!