• Συμπλήρωσα ήδη 1 χρόνο από τη μέρα που απεξαρτήθηκα από τη νικοτίνη. Είναι το πιο σπουδαίο μου επίτευγμα και το μόνο πράγμα από όσα κατάφερα που με κάνει να νιώθω τόσο περήφανα για μένα, διότι προσπάθησα αρκετές φορές στα εφτά ολόκληρα χρόνια που κάπνιζα να το κόψω (προσοχή, ‘να το κόψω’, όχι ‘να απεξαρτηθώ’. Έτσι το σκεφτόμουν) και δεν τα κατάφερα ποτέ. Προσπάθησα πολλές φορές μόνος μου. Δεν τα κατάφερνα. Ήμουν σίγουρος ότι μια συνεδρία υπνοθεραπείας θα δούλευε σε μενα. Και ήξερα και την Άντρη Χαϊράλλα (Θετική Μεταδοτικότητα), της οποίας τις ικανότητες στη δουλειά της τις εμπιστεύομαι τυφλά. Το ανέβαλλα. Ξέρεις, για ‘αύριο’, ‘μεθαύριο’ και ‘αντίμεθαυριο’… μέχρι που πήγα στο υπέροχο θεραπευτήριο της, εκείνη την υπέροχη Κυριακή, στις 2 του Σεπτέμβρη 2018. Και τα καταφέραμε!"

  Ανδρέας Ανδρέου Συγγραφέας, Ερευνητής
 • Μετά από κάποιες έντονες συναισθηματικά στιγμές που πέρασα στην οικογένειά μου, δημιούργησα στον εαυτό μου κάποιες ανασφάλειες, φοβίες και πάρα πολύ άγχος. Δεν μπορούσα να ελέγξω ούτε τις σκέψεις μου, αλλά κάποιες φορές ούτε και τις πράξεις μου. Με λίγα λόγια πάθαινα κρίσεις πανικού. Χάριν στην Άντρη Χαϊράλλα, που με τη βοήθειά της και την αγάπη της σε κάνει να νιώθεις σιγουριά, κατάφερα να ελέγξω τα συναισθήματα και τις φοβίες μου, καθώς και να ελέγξω και να ξεπερνώ τις κρίσεις πανικού χωρίς να καταλήγω στο νοσοκομείο. Άντρη μου σε ευχαριστώ πολύ."

  Κούλλα Χατζημάρκου
 • ΜΠΡΑΒΟ! Αγαπημένη μου Άντρη… ΜΠΡΑΒΟ! Είσαι ένα από τα πιο δυνατά παραδείγματα Ζωής: Θέτω Στόχους και τους πραγματοποιώ! Ένα από τα πιο συγκροτημένα σεμινάρια Στοχοθέτησης … Δυναμικό, Ουσιαστικό, Μεταδοτικό με τον πιο απλό τρόπο! Όσοι δεν παραστήκατε… το βιβλίο της είναι ένα πανέμορφο εργαλείο για το πώς να θέσεις στόχους και να τους πραγματοποιήσεις! Σε καμαρώνω!"

  Ανδριανή Λοΐζου Ολιστική & Ενεργειακή Θεραπεύτρια, Δασκάλα Yoga, Προπονήτρια Ζωής
 • Μετά από την υπνοθεραπεία έγινα άλλος άνθρωπος. Η μεγαλύτερη μου φοβία είναι πλέον παρελθόν. Με μόνο μία επίσκεψη, όχι μόνο δεν φοβάμαι τις κατσαρίδες, αλλά μπορώ πλέον να τις αντιμετωπίζω / σκοτώνω / διώχνω μακριά. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Επίσης, το αιώνιο μου πρόβλημα ήταν το φαγητό. Δεν μπορούσα να σταματήσω να τρώω αν δεν είχα αδειάσει το πιάτο μου και το πιάτο των άλλων. Δεν μπορούσα να πω όχι σε ένα γλυκό ή αλμυρό. Να αρχίσω υγιεινή διατροφή για να φτάσω στο επιθυμητό μου βάρος. Μετά από τις συνεδρίες διαχείρισης βάρους άρχισα να έχω εγώ το πάνω χέρι στην ζωή μου. Μπορώ πλέον να ελέγξω τις επιθυμίες μου και σιγά σιγά να μου γίνεται τρόπος ζωής."

  Σταυρούλα Νικολάου
 • Μέσα από μια δύσκολη κατάσταση που προέκυψε στη ζωή μου, όπου όλα πιστεύεις πως είναι μαύρα και όλα αρνητικά και δεν μπορείς να σταθείς στα πόδια σου, γιατί πιστεύεις πως δεν υπάρχει ελπίδα ή λόγος. Οι συνομιλίες με την Άντρη Χαϊράλλα με έκαναν να νιώθω καλύτερα. Με έκαναν να πιστέψω στον εαυτό μου, να βλέπω τα πράγματα με την θετική τους πλευρά και μέσα από τη δύναμη και πίστη του ανθρώπου που έχει και παίρνει από τον Θεό ο άνθρωπος όλα τα μπορεί... αλλαγή πλεύσης, αλλαγή στάσης, σίγουρα καλύτερη και πιο ποιοτική ζωή. Σε ευχαριστώ!

  Αντρέας Πογιατζής
 • Ευλογία είναι να γνωρίζεις και να έχεις στην ζωή σου άτομα σαν την Άντρη. Από την πρώτη στιγμή που επισκέφτηκα την Θετική Μεταδοτικότητα ένιωσα οικεία, εμπιστοσύνη και ηρεμία. Δοκίμασα πολλές από τις υπηρεσίες που προσφέρει όπως Reiki, Υπνοθεραπεία και την σειρά διαλογισμών και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Τόσο οι γνώσεις όσο και η αγάπη που παίρνεις από εκεί είναι ό,τι χρειάζεσαι για να ξεφύγεις από την καθημερινότητά σου.

  Αλεξία Ελευθεριάδου Manifestation Expert, Empowerment and Mindset Coach / Writer

Βεβαιώσου ότι είσαι μέλος της μεγάλης «θετικής» μας παρέας. Είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Με την Εγγραφή Σου Στο Site Λαμβάνεις ΑΜΕΣΑ & ΔΩΡΕΑΝ: ​ Tο Ε-book: "Αγαπώ Κι Ευγνωμονώ" που θα ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!