Νοέμβριος, 2020

01Νοε10:0014:00Μ' αγαπάς; Μ' αγαπώ!

Πληροφορίες Εκδήλωσης

Βιωματικό Εργαστήρι
– Μ’ αγαπάς;
– Μ’ αγαπώ!

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι πάει λάθος μαζί σου και δεν μπορείς να νιώσεις την αγάπη;
Έχεις «τσακώσει» τον εαυτό σου να ζηλεύει όταν βλέπει ανθρώπους να χαμογελάνε και να είναι ευτυχισμένοι;
Αισθάνεσαι άβολα να λες ή όταν ακούς την λέξη «αγαπώ»;

Εάν έχεις απαντήσει «Ναι» έστω σε μία από τις παραπάνω ερωτήσεις, τότε το βιωματικό εργαστήρι «Μ’ αγαπάς;» «Μ’ αγαπώ!» είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ:
• Σε όσους ψάχνουν την αγάπη πέρα από τους ίδιους.
• Σε όσους απογοητεύονται από τον εαυτό τους και θυμώνουν μαζί του.
• Σε όσους αισθάνονται ότι η ζωή τους είναι ανούσια και χωρίς αισθήματα.
• Σε όσους είναι πρόθυμοι να γνωρίσουν τον εαυτό τους, ίσως για πρώτη φορά.
• Σε όσους θέλουν να κατανοήσουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το μυαλό τους και πως οι σκέψεις, τα πιστεύω και οι πεποιθήσεις τους επηρεάζουν τον κάθε τομέα της ζωής τους.
• Σε όσους είναι έτοιμοι να αποδεχτούν τον εαυτό τους και να μάθουν να τον αγαπούν δίχως όρους, όρια και φραγμούς.

ΣΤΟΧΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ
Κάποτε είχε γράψει σε ένα ποίημά του ο Τσάρλι Τσάπλιν «Όταν άρχισα να αγαπώ τον εαυτό μου» αποκαλύπτοντας μέρος από τη σοφία που υπάρχει γύρω από την αγάπη του εαυτού.

«Δεν είμαι αρκετός», «Δεν τα καταφέρνω ποτέ», «Πάλι θα αποτύχω», «Κουράστηκα να μην είμαι καλός σε τίποτα», «Είμαι άσχημος», «Δεν έχω ωραίο σώμα», «Θα είμαι ευτυχισμένος όταν…» είναι μόνο μερικές φράσεις που, ίσως, γυροφέρνουν στο κεφάλι σου και σαμποτάρουν όλα όσα μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου συναισθηματικά, πνευματικά και πρακτικά.

Το εργαστήριο «Μ’ αγαπάς;» «Μ’ αγαπώ!» είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να μάθεις τι σημαίνει στ’ αλήθεια «αγαπώ τον εαυτό μου», καθώς και να μάθεις εύκολες και χρήσιμες τεχνικές αναγνώρισης, ψυχικής ενδυνάμωσης και ενίσχυσης της αυτοεκτίμσης.

Στόχος του βιωματικού εργαστηρίου είναι να αναγνωρίσεις τι συμβαίνει στο μυαλό και την ψυχή σου, να αποδεχτείς όλες τις πτυχές που συνθέτουν το είναι σου και να διδαχθείς πώς μπορείς στην πράξη να αρχίσεις να αγαπάς τον εαυτό σου ουσιαστικά και αληθινά, δίχως όρους.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ – ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Οι θεματικές ενότητες του εργαστηρίου θα καλυφθούν με θεωρία και πρακτική εφαρμογή. Θα χρησιμοποιηθούν μέθοδοι μη τυπικής εκπαίδευσης και τεχνικές ψυχοθεραπείας, νευρογλωσσικού προγραμματισμού και καθοδηγούμενου διαλογισμού.
Το βιωματικό εργαστήρι «Μ’ αγαπάς;» «Μ’ αγαπώ!» συμπεριλαμβάνει θεματικές ενότητες οι οποίες αφορούν την ψυχοσύνθεση του ανθρώπου και το πώς αυτή διαμορφώνεται σύμφωνα με τις περιβαλλοντικές καταστάσεις, τις προσωπικές εμπειρίες, τα πιστεύω και τις πεποιθήσεις του και προσφέρει χρήσιμα εργαλεία αναγνώρισης, κατανόησης και ενδυνάμωσης του εαυτού του τόσο σε προσωπικό όσο και σε διαπροσωπικό επίπεδο.

Πρόγραμμα
Κυριακή, 01/11/2020
10:00 – 10:15 Εγγραφές και καφές
10:15 – 10:30 Γνωριμία με τους συμμετέχοντες – Εισαγωγή
10:30 – 11:10 Θεματική ενότητα 1: «Αγάπη Vs Εγωισμός»
11:10 – 11:50 Θεματική ενότητα 2: «Πεποιθήσεις»
11:50 – 12:10 Διάλειμμα
12:10 – 12:50 Θεματική ενότητα 3: «Αντίδραση ή Ανταπόκριση;»
12:50 – 13:30 Θεματική ενότητα 4: «Τρόποι εκδήλωσης αυτό-αγάπης»
13:30 – 14:00 Καθοδηγούμενος Διαλογισμός
14:00 – 14:15 Κλείσιμο

Το βιωματικό εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 1η Νοεμβρίου 2020, στην Λευκωσία, στο Κέντρο Εσωτερικής Θετική Μεταδοτικότητα, Σπετσών 1, Κοκκινοτριμιθιά, από τις 10:00 μέχρι τις 14:15.

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ/ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι €45.
Στο κόστος συμπεριλαμβάνεται καφές, τσάι, αλμυρό, γλυκό.
Δηλώσεις συμμετοχής στον σύνδεσμο https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick… μέχρι την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου.

Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Προκράτησε έγκαιρα τη θέση σου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Για οποιεσδήποτε απορίες ή διευκρινήσεις πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του προγράμματος, παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με:
• Άντρη Χαϊράλλα: 99 023 022, email: andrychairalla@gmail.com
• Αλεξία Ελευθεριάδου: 99 88 10 98 , email: manifestationlover@gmail.com

Εκπαιδεύτριες

Άντρη Χαϊράλλα
Η Άντρη ασκεί το λειτούργημα της θεραπεύτριας στο Κέντρο Εσωτερικής Ανάπτυξης Θετική Μεταδοτικότητα, του οποίου είναι η δημιουργός. Παρέχει υπηρεσίες Κλινικής Υπνοθεραπείας με Ψυχοθεραπεία, Συμβουλευτικής Προσωπικής Ανάπτυξης και Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού καθώς και εναλλακτικών θεραπειών όπως Reiki και Κρυσταλλοθεραπεία. Είναι συγγραφέας πέντε μέχρι στιγμής βιβλίων, εκ των οποίων τα τέσσερα είναι Προσωπικής Ανάπτυξης και Αυτοβελτίωσης.

Αλεξία Ελευθεριάδου
Η Αλεξία είναι online εκπαιδεύτρια ενδυνάμωσης, Manifestation Expert, NLP Mindset Coach και Κλινική Υπνοθεραπεύτρια. Είναι πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων από την ΑνΑΔ, καθώς και συγγραφέας του βιβλίου «Ignite Your Authentic self» και του Οδηγού Ενδυνάμωσης “Απελευθέρωσε Τον Πραγματικό σου Εαυτό, ΤΩΡΑ”.

Ώρα

(Κυριακή) 10:00 - 14:00

Τοποθεσία

Κέντρο Εσωτερικής Θετική Μεταδοτικότητα

Σπετσών 1, Κοκκινοτριμιθιά

Ακολούθησέ με

X