Internal Movement | Εσωτερική Κίνηση

Please log in to access your purchased courses.

Καλώς όρισες στον κόσμο του «Internal Movement» ή αλλιώς «Εσωτερική Κίνηση»!

Είμαστε πολύ χαρούμενες που βρίσκεσαι μαζί μας και κυρίως που έχεις επιλέξει έναν αλλιώτικο τρόπο να έρθεις σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου.

Λίγα λόγια από εμάς…

«Είχα μια ιδέα.

Να βοηθήσω άτομα να αναγνωρίσουν πτυχές του εαυτού τους που αγνοούν και να ανακαλύψουν πόσο σπουδαίες ψυχές είναι.

Ήθελα να γίνει αυτό το Εσωτερικό Ταξίδι με έναν τρόπο ιδιαίτερο και μοναδικό για τον καθένα. Και ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε  να επιτευχθεί κάτι τέτοιο είναι μέσω της μουσικής και του χορού, όπου αφουγκράζεται η ψυχή και ανταποκρίνεται το σώμα.

Από την πρώτη στιγμή της σύλληψης της ιδέας είμαι πολύ ενθουσιασμένη με το όλο εγχείρημα. Μα πιο πολύ νιώθω ευλογημένη και βαθιά ευγνώμων που υπέροχοι άνθρωποι και εξαίρετοι καλλιτέχνες δέχθηκαν το κάλεσμά μου και μαζί συνδημιουργήσαμε το «Internal Movement», την δικιά μας Εσωτερική Κίνηση.

Οι Πρότυπες Μουσικές Συνθέσεις του πρότζεκτ ανήκουν στη Μικαέλλα Παπαχρυσάνθου. Οι μελωδίες είναι γραμμένες αποκλειστικά για το Internal Movement και της είμαι βαθιά ευγνώμων γι’ αυτό.

Η Στέλλα Πατσαλή, η Χορογράφος μας, με απόλυτη αρμονία μας δείχνει τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να αφουγκραστούμε το μέσα μας και να εξωτερικεύσουμε μέσω του σώματός μας ό,τι αισθανόμαστε κάθε δεδομένη στιγμή.

Εγώ ανέλαβα το μέρος του Διαλογισμού, μέσω του οποίου επιχειρώ να μιλήσω απευθείας στην ψυχή σου, με σκοπό να σου υπενθυμίσω πόσο σπουδαίος είσαι.

Για το τέλος άφησα την εξαιρετική Γιώτα Ροζάνα, η οποία επιμελήθηκε με πολλή αγάπη, μεράκι, αυστηρότητα και επαγγελματισμό την παραγωγή του πρότζεκτ μας.

Μακρηγορώ και δεν κάνει, μα θέλω να πω κάτι ακόμη, τελευταίο.

Εύχομαι να απολαύσεις αυτό το ιδιαίτερο ταξίδι ψυχής και να αναγνωρίσεις όλες τις όμορφες πτυχές του εαυτού σου, που αγνοούσες συνειδητά ή ασυνείδητα, και να αγαπήσεις λιγάκι παραπάνω εσένα. Το αξίζεις! », Άντρη Χαϊράλλα, Εναλλακτική Θεραπεύτρια

«Η Άντρη Χαϊράλλα εμπνεύστηκε από την ανάγκη του κόσμου για εσωτερική γαλήνη και για απόλυτη επαφή με το εσωτερικό του «είναι» κι έτσι δημιουργήσαμε το «Internal Movement».

Είναι ένα εσωτερικό ταξίδι, το οποίο ελευθερώνει τις αισθήσεις, το σώμα, το μυαλό και προσφέρει γαλήνια επαφή με τον εσωτερικό μας εαυτό.

Όταν μου έγινε η πρόταση να δημιουργήσω τις πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις για το εν λόγω πρότζεκτ, αποδέχθηκα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Η μουσική είναι βασικό συστατικό του πρότζεκτ.

Eυχαριστώ ολόψυχα για τη συνεργασία». Μικαέλλα Παπαχρυσάνθου, Μουσικός – Συνθέτρια

«Άντρη μου, σε ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσες και την εμπιστοσύνη που μου έδειξες να λάβω μέρος σε αυτό το υπέροχο έργο σου. Επίσης είμαι ευγνώμων που είχα την τύχη να συνεργαστώ και να γνωρίσω όμορφους ταλαντούχους ανθρώπους.

Σε ευχαριστώ και σου εύχομαι ό,τι καλύτερο, να συνεχίσεις να εμπνέεσαι, για να δίνεις σε όλους εμάς δύναμη και την αστείρευτη θετική σου ενέργεια και το όμορφο χαμόγελό σου», Στέλλα Πατσαλή, Χορογράφος

Συντελεστές του προγράμματος:

Εμπνεύστρια Internal Movement: Άντρη Χαϊράλλα

Πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις: Μικαέλλα Παπαχρυσάνθου

Ενορχήστρωση: Μικαέλλα Παπαχρυσάνθου

Programming: Aνδρέας Φούκας (Fouko Productions)

Aρχική Μίξη: Aνδρέας Φούκας (Fouko Productions)

Τελική Μίξη & Digital Mastering: Αλέξανδρος Απέργης

Χορός: Στέλλα Πατσαλή

Διαλογισμός: Άντρη Χαϊράλλα

Παραγωγή: Angelsworld

Υπεύθυνη Παραγωγής: Γιώτα Ροζάνα

Περισσότερες πληροφορίες για την Άντρη Χαϊράλλα θα βρείτε στους πιο κάτω συνδέσμους:

Βρείτε τη Μικαέλλα Παπαχρυσάνθου στα:

Έφτασε τώρα η στιγμή να βιώσεις αυτή την εμπειρία. Άφησε συνειδητά τον έξω κόσμο μακριά από εσένα και, ανεπηρέαστος από κάθε εξωγενή παράγοντα, συνειδητά επίτρεψε στον εαυτό σου να πάει όσο βαθύτερα μπορεί σ’ αυτό το εσωτερικό ταξίδι αυτογνωσίας.

Ετοιμάσου να βιώσεις μια πολύ όμορφη εμπειρία, η οποία έχει να σου προσφέρει πολλά οφέλη:

 • Επανασύνδεση με τη φυσική κατάσταση της υγείας και της ζωτικότητας σου
 • Χαλάρωση του σώματος
 • Απελευθέρωση από το στρες, το άγχος και τις ανησυχίες της καθημερινότητας
 • Απελευθέρωση από καταπιεσμένα αισθήματα
 • Εκτόνωση μέσω του χορού
 • Κατανόηση των αναγκών του σώματος και εξωτερίκευση μέσω των κινήσεων
 • Αφουγκράζεσαι το μέσα σου και κατανοείς όλα όσα σου συμβαίνουν (σκέψεις και αισθήματα)
 • Έκφραση δημιουργικότητας
 • Ηρεμία και γαλήνη
 • Σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό σου
 • Εστίαση στο «μέσα»
 • Κατανόηση εαυτού και αποδοχή του
 • Εστίαση στην προσωπική εξέλιξη και πνευματική ανάπτυξη
 • Διαύγεια πνεύματος

Προτού ξεκινήσεις το πρόγραμμα, βεβαιώσου ότι:

 • Βρίσκεσαι μόνος, σε χώρο όπου κανείς δεν θα σε ενοχλήσει.
 • Εάν είναι εφικτό, βάλε το κινητό σε σίγαση και χωρίς δόνηση.
 • Ο χώρος, στον οποίο θα κινείσαι, φρόντισε να είναι άνετος, χωρίς αντικείμενα που πιθανόν εμποδίσουν ή περιορίσουν τις κινήσεις σου.
 • Να βρίσκεσαι σε ασφαλή χώρο, ώστε κατά την κίνηση και τις σωματικές παρορμήσεις σου να είσαι βέβαιος πως δεν θα χτυπήσεις κάπου.
 • Φόρεσε άνετα ρούχα, ώστε να μπορείς να κινείσαι ελεύθερα στον χώρο, χωρίς περιορισμούς.
 • Για μεγαλύτερη αποσύνδεση από τα εξωτερικά ερεθίσματα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα μαντίλι, με το οποίο θα δέσεις τα μάτια σου και κατά τη διάρκεια του Χορού και κατά τη διάρκεια του Διαλογισμού.
 • Επίτρεψε στον εαυτό σου να βιώσει την «Εσωτερική Κίνηση» χωρίς κριτική και αυτό-αξιολόγηση.

Internal Movement

«Internal Movement» ή «Εσωτερική Κίνηση» είναι ο διαλογισμός αισθημάτων μέσω της κίνησης του σώματος υπό τη μελωδία της μουσικής. Μέσα από τον χορό θα μάθεις να απελευθερώνεις τις σκέψεις σου καθώς επικεντρώνεσαι στη μουσική. Και μέσα από τον διαλογισμό θα μάθεις να έρχεσαι σε επαφή με τις βαθύτερες επιθυμίες της ψυχής σου και να τις ενεργοποιείς. Πραγματοποιώντας αυτό το εσωτερικό ταξίδι θα οδηγηθείς από τη σωματική συνειδητότητα στη συνειδητότητα της ψυχής σου, από την εξάρτηση στην ανεξαρτησία, από τον φόβο στην αγάπη, από την υποδούλωση του εαυτού στην κυριαρχία του εαυτού πάνω στις αισθήσεις.

Lessons

Internal Movement | Εισαγωγή & Οδηγίες Internal Movement | Χορός Internal Movement | Διαλογισμός

Βεβαιώσου ότι είσαι μέλος της μεγάλης «θετικής» μας παρέας. Είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Με την Εγγραφή Σου Στο Site Λαμβάνεις ΑΜΕΣΑ & ΔΩΡΕΑΝ: ​ Tο Ε-book: "Αγαπώ Κι Ευγνωμονώ" που θα ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!